وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:

ارومیه/کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایغ غذایی و خانوار

  در راستای افزایش دستیابی مردم به سبد غذایی سالم و ایمن و کاهش اسید چرب ترانس در روغن خوراکی و مصرفی صنایع غذایی، کارگاه آموزشی اسید چرب ترانس در روغن مصرفی صنایع غذایی و خانوار در معاونت غذا و داروی ارومیه برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور 150 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی استان و نیز مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان با هدف آشنایی با مباحث علمی روز در حوزه روغن‌های مصرفی صنایع غذایی و ارتقاء سطح علمی کارشناسان برگزار شد.

گفتنی است: در این کارگاه دو روزه دکتر آزادمرد عضو هیات علمی دانشگاه در خصوص: اثر ترانس بر سلامتی، راه‌های تولید ترانس، نحوه کاهش ایزومر ترانس، روش‌های جایگزینی تولید روغن‌های نیمه جامد، بیماری‌ها و ایزومر ترانس و... به ارائه مطالب پرداختند.


 

نسخه چاپي ارسال به دوست

چهارشنبه ٢٢ دی ١٣٩٥ - ١٣:٥٥ / شماره خبر: ١٥٦٢٦٣ / تعداد نمايش: 413

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج