وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

در سومین روز آغاز بکار بازرسی های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛

بیش از 31 هزار مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ غذا و اماکن عمومی انجام شد

 
رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: این بازرسی ها از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی ها و اماکن بین راهی و اماکن عمومی با اولویت هتل ها، مراکز اقامتی، پایانه های مسافربری و سرویس های بهداشتی انجام شد.
 
به گزارش وبدا، مهندس سید رضا غلامی، رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در سومین روز(22 اسفند 97) آغاز بکار بازرسی های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ 31 هزار و 494 مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل ها، مراکز اقامتی، پایانه های مسافربری و سرویس های بهداشتی انجام شد که از این تعداد ۶۹۰ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.
 
وی گفت: همچنین در این بازرسی های انجام شده ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شده است. که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به رستوران های بین راهی بوده است.
 
غلامی اضافه کرد: در این بازرسی ها تعداد 20 هزار و 269 مورد سنجش پرتابل انجام شده و همچنین 21 هزار و 176 مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است. 
 
رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: براساس گزارش تیم های سیار بازرسی بهداشت محیطی سراسر کشور حدود 25 هزار و 447 کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از چرخه مصرف انسانی توسط بازرسین بهداشت محیط خارج شده است.

نسخه چاپي ارسال به دوست

جمعه ٢٤ اسفند ١٣٩٧ - ١٢:٢٠ / شماره خبر: ١٨٨٠٦٢ / تعداد نمايش: 426

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج