معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در خوی عنوان کرد:
پتانسیل بالای شهرستان خوی برای تبدیل شدن به قطب توریسم درمانی
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: به دلیل مرزی بودن شهرستان خوی، این دانشکده در آینده این ظرفیت را خواهد داشت که در راستای جذب و پذیرش دانشجویان خارجی در رشتههای مختلف اقدامات لازم را انجام دهد که همین موضوع جذب دانشجویان خارجی در دانشکده، علاوه بر کمک به بخش گردشگری شهرستان، میتواند باعث افزایش منابع و درآمدزایی باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و هیأت همراه در سفر کوتاه یکروزه خود به ، با اعضای هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی خوی دیدار کرده و درجریان مشکلات و موانع پیشروی این دانشکده علوم پزشکی قرار گرفتند.
به گزارش وبدا، دکتر سیما سادات لاری در سفر به شهرستان خوی، در نشست با اعضای هیأت رییسه دانشکده علوم پزشکی خوی، اظهار کرد: فضای مطالبه گری شما مسئولان دانشکده و روحیه همکاریتان برای رفع مشکلات این مرکز علمی، ستودنی است و این موضوع برای ما ارزشمند است. جای خرسندی است که رییس و معاون دانشکده به صورت دغدغهمند و از روی دلسوزی به بیان خواستهها و مطالبات صنفی و رفاهی دانشجویان میپردازند و بدون شک این حسن مشارکت و همدلی شما عزیزان و پیگیریهای مجدانه شما، آیندهای روشن برای این دانشکده ترسیم خواهد کرد.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به ظرفیت و پتانسیل خوب شهرستان خوی به لحاظ سرمایهگذاری در حوزههای علمی، آموزشی و گردشگری اشاره کرد و گفت: خوی به دلیل موقعیت سوقالجیشی و همجواری با کشورهای همسایه میتواند یکی از قطبهای مهم در زمینه « توریسم درمانی» باشد.
وی گفت: همچنین به دلیل مرزی بودن شهرستان خوی، این دانشکده در آینده این ظرفیت را خواهد داشت که در راستای جذب و پذیرش دانشجویان خارجی در رشتههای مختلف اقدامات لازم را انجام دهد که همین موضوع جذب دانشجویان خارجی در دانشکده، علاوه بر کمک به بخش گردشگری شهرستان، میتواند باعث افزایش منابع و درآمدزایی باشد.
دکتر لاری با اشاره به اینکه گام نخست توسط شما مسئولان دانشکده در حوزه توسعه مراکز درمانی و بیمارستانی با موفقیت به زمین زده شده، خاطر نشان کرد: در شروع کار بسیار منطقی شرع کردید و در ابتدای مسیر به فکر توسعه مراکز درمانی و بیمارستانی شهرستان بودید، چراکه موضوع سلامت و درمان از اهمیت خاصی برخوردار است و خوشبختانه با داشتن مراکز درمانی و بیمارستانی، توانسته اید پلههای ترقی را طی کنید، اما نباید از موضوع آموزش غافل شد و باید در راستای توسعه مراکز آموزشی و پزشکی نیز حرکاتی انجام دهید.
وی گفت: این شهرستان دارای دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور معتبر و قوی است و حیف است که دانشکده علوم پزشکی خوی از دیگر دانشکدهها به لحاظ توسعه عقب بماند، چرا که این دانشکده دارای ظرفیتهای قوی است و جای رشد و ترقی دارد و باید با کمک هم مشکلات این دانشکده را به حداقل برسانیم و یکی از اهداف اصلی سفر من به استان آذربایجان غربی، بررسی مشکلات و چالشهای دانشکده در حوزههای مختلف صنفی، رفاهی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با توجه به صحبتهای مسئولین دانشکده، یکی از عمده مشکلات این دانشکده کمبود سالنهای ورزشی و دیگری، لزوم صنعتی سازی طبخ غذا است که این دو نیاز به شدت در این دانشکده قابل لمس و درک است و میتوان با تحقق آن، به تحول دانشکده کمک کرد. به شما قول خواهیم داد با اختصاص بودجه، براساس اولویت این دو مشکل را در دانشکده مرتفع کنیم.
دکتر لاری همچنین به مشکل خوابگاههای این دانشکده اشاره کرد و گفت: دانشجویان خوابگاهی شما به لحاظ اسکان با مشکلات زیادی مواجه هستند و فرسودگی و مستهلک بودن بنای خوابگاهها و همچنین کهنگی تجهیزات و وسایل خوابگاهی، باعث نارضایتی آنها شده است که البته نمیتوان همه ساله با هزینههای زیاد، به بهسازی و ترمیم بخشهای مختلف خوابگاهی پرداخت و باید به فکر احداث خوابگاه باشید، هر چند که اکنون هزینههای ساخت و ساز بسیار گران است و منابعی برای ترزیق اعتبار کافی وجود ندارد، اما میتوانید از طریق دریافت وام از بانک عامل دانشکده بخشی از اعتبار احداث دانشکده را تأمین کنید و سود وام را نیز صندوق رفاه میتواند برعهده گیرد.
بر اساس این گزارش، رحمان خدابنده لو، مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این جلسه، گفت: از اینکه مدیران و مسئولان دانشکده نسبت به حوزه صنفی و رفاهی دانشجویان بخصوص بخش تغذیه و خوابگاه، دغدغهمند و مطالبهگر هستند و پیگیریهای لازم را در این راستا انجام میدهند، خرسندم.
لزوم صنعتیسازی سلف سرویس دانشجویی
وی بر لزوم صنعتیسازی سلف سرویس در این دانشکده تاکید کرد و گفت: بدون شک اگر طبخ غذا در این دانشکده به صورت صنعتی صورت گیرد، خیلی از هزینهها کاهش مییابد و در کیفیت غذای دانشجویی تاثیرگذار خواهد بود. از این رو یکی از اولویتهای شما مسئولان در این دانشکده توجه به بهداشت و کیفیت پخت غذا باشد باشد و ما نیز در اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت و صندوق رفاه نهایت تلاش خود را برای این امر، خواهیم کرد و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنیم.
خدابنده لو افزود: خوشبختانه شما در زمینه توسعه مراکز درمانی و بیمارستانی و همچنین موضوع آموزشی اقدامات مؤثری انجام دادهاید اما نباید در مسیر فعالیتهای خود از حوزه مهم صنفی و رفاهی غافل باشید، چراکه یکی از مطالبات مهم دانشجویان و وظابف اصلی ما، توجه به بحث تغذیه واسکان در خور شأن دانشجویان است که به نظر میرسد دانشکده علوم پزشکی خوی در این زمینه به اندازه حوزه درمان سرمایهگذاری نکرده است.
وی در پایان گفت: ما در قالب این سفر، به بازخوردهای لازم در زمینه مشکلات دانشکده رسیدیم، اما اگر مبلغ و اعتباری از سوی معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت به دانشکده تخصیص یافت، درخواست داریم آن را مصروف حوزه دانشجویی کنید./224/205
نسخه چاپي
ارسال به دوست
چهارشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٨ - ١٣:٢٦ / شماره خبر: ١٩٦٩٦٠ / تعداد نمايش: 328
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |