وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي رفسنجان

کاهش 50 درصدی سوء‌ تغذیه در کودکان و بچه های رفسنجان

به گزارش خبرنگار وب دا ، دکتر پروین نخعی در جلسه سلامت و امنیت غذایی که در فرمانداری این شهرستان بر گزار شد، اظهار داشت : 70 درصد مصرف سرانه حیوانی کمتر از حد مجاز است.

وی بیان داشت : در سبد غذایی کل کشور سال 91 مصرف نان، برنج، روغن، قند و شکر افزایش داشته و حبوبات، شیر، سبزی و میوه کمتر شده است و مصرف نمک سه برابر حد مجاز بوده است.

این مسئول عنوان کرد : سرانه مصرف ماهی در کشور قابل قبول نیست و مصرف کودهای شیمیایی بیش از حد مجاز در سبزی و صیفی ‌جات امری مضر است.

دکتر نخعی متذکر شد : سند ملی تغذیه و امنیت غذایی تدوین شده و مسئولان اجرایی آن اداره صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت، بازرگانی، صدا و سیما و... هستند و می‌تواند در بهبود امر تغذیه خانواده‌ها کمک خوبی باشد.

وی تصریح کرد : در سا‌ل ‌های اخیر کمبود آهن به دلیل غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک و مکمل ‌یاری هفتگی جبران می شد و آموزش همگانی تغذیه در کاهش روند کمبود روی موثر بوده است.

مدیر گروه سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ادامه داد : کمبود ویتامین D به‌ شدت رو به افزایش است و در کشور وضعیت مطلوبی نداریم و استان کرمان هم جزو استان‌ های با وضعیت نامطلوب در این زمینه قرار گرفته است.

دکتر نخعی خاطرنشان کرد : 76 درصد نوجوانان و 86 درصد زنان باردار کمبود ویتامین D دارند. نخعی ادامه داد : معاونت بهداشتی رفسنجان طرح مکمل ‌یاری ویتامین D را برای دختران دبیرستانی به‌صورت رایگان اجرا کرده و در برنامه‌های تغذیه‌ای همه ارگان‌ها به‌ویژه کمیته امداد همکاری داشته‌اند.

نسخه چاپي ارسال به دوست

شنبه ١٧ آبان ١٣٩٣ - ١١:٢١ / شماره خبر: ١١٥٧٢٤ / تعداد نمايش: 1864

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج