وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان لرستان

چهارمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان لرستان برگزار شد

چهارمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان لرستان روز دوشنبه 27 مهرماه 94 در سالن شماره یک استانداری با حضور اعضاء این کارگروه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر نظری مشاور ارشد بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گزارش کاملی از مصوبات شش ماهه اول سالجاری شورای سلامت را در مقایسه باسال گذشته ارائه داد .

در این نشست دکتر ساکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به کاهش 45 درصدی مرگ و میر مادران باردار گفت: خوشبختانه در سال 93 شاهد کاهش 45 درصدی مرگ و میر مادران باردار بوده ایم و درهفت ماهه اول سال 94 نیز فقط یک مورد مرگ مادر باردار اتفاق افتاده که امیدواریم تا پایان سال شاهد چنین حادثه ای نباشیم و این اتفاق خوب ناشی از عملکرد مطلوب اورژانس هوایی و حاصل تلاشهای  همکاران خوبمان در دانشگاه علوم پزشکی و مساعدت ارزشمند هلال احمر استان است و این یک توفیق بزرگ را برای استان به ارمغان آورده است.

وی با اشاره به بیماری های تب کریمه کنگو و هاری که زنگ خطر را در برخی نقاط کشور بصدا درآمده است اظهار داشت: به لطف خداوند و مساعدت خادمان سلامت مردم در دانشگاه علوم پزشکی و همکاری خوب دیگر سازمان ها و ارگان های مرتبط با این قضیه، حتی یک مورد بیماری تب کریمه کنگو و هاری در استان گزارش نشده و توانسته ایم که این دو بیماری را به خوبی مهار کنیم.

در پایان مهندس شاهرخی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان و رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به مصوبات اجرا شده کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بیان داشت: وظائف همه ی دستگاه های عضو کارگروه مشخص است و بطور مرتب رصد می شوند تا مصوبات منتبج به نتیجه شده و هر دستگاهی براساس شرح وظیفه ای که دارد باید با این قضایا دست و پنجه نرم کند و دانشگاه علوم پزشکی نیز با دبیرخانه خوبی که دارد، مرتب مصوبات را پیگیری می کند و گزارش های ارزیابی شده را ارائه می دهد که جای تقدیر و تشکر دارد و نیاز است از مدیرانی که عملکرد خوبی دارند با توجه به نتیجه گیری این گزارش ها، از آنان تجلیل بعمل آید.

وی در ادامه سخنانش گفت: اگر مصوباتی اجرایی نشده است باید بررسی شود تا دلیل آن مشخص گردد و نسبت به رفع آن اقدام لازم صورت گیرد و از آنجایی که تغذیه مردم جزء مسائل مهمی است که با سلامت آنان بصورت مستقیم در ارتباط است باید نکات استاندارد در خصوص محصولات غذایی بخصوص نان و شیر رعایت شود و دستگاه های مرتبط با این امر با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استانداردها را مشخص نموده و آنها را انعکاس دهند.

وی در پایان سخنانش به طرح توزیع قرص ویتامین D در بین دانش آموزان اشاره کرد و گفت: جمعیت دانش آموزی که سلامتشان برای ما بسیار مهم است باید با حساسیت خاصی مدنظر قرار گیرند و نیاز است به هر نحو ممکن ابعاد این طرح اطلاع رسانی شود و سازمان های صدا و سیما، آموزش و پرورش درکنار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرند و با کمک دیگر رسانه ها برنامه های آموزشی مدونی را تدوین نموده  و در دستور کار خود قرار بدهند و حتی می توان با کمک اولیاء دانش آموزان و کسانی که وضعیت مالی خوبی دارند از پتانسیل های آنان نیز استفاده کرد و نسبت به غنی سازی شیر مدارس اقدام و مردم را در استفاده از نان سبوس دار تشویق کرد و کمبود ویتامین D  در نوجوانان را نیز بررسی کرد.

نسخه چاپي ارسال به دوست

سه شنبه ٢٨ مهر ١٣٩٤ - ١٢:١٦ / شماره خبر: ١٣٤١٣٥ / تعداد نمايش: 2071

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج