وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مطلب مندرج در خبرگزاري فارس

نانواهايي كه با جوهر قند روي سلامت مردم خط مي‌كشند

پيرو درج مطلب با عنوان: «نانواهايي كه با جوهر قند روي سلامت مردم خط مي‌كشند» مورخ 2/2//94 خواهشمند است دستور فرماييد براي روشن شدن افكار عمومي نسبت به درج پاسخ به شرح ذيل اقدام و همكاري لازم صورت گيرد.

 

متن پاسخ

طبق پاسخ معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي؛ بلانكيت يا جوهر قند (دي تيونيت سديم يا سديم هيدروسولفيت) در استاندارد ملي ايران به شماره 2628 نان‌هاي سنتي – ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون كه در سال 1393 بازنگري شده به عنوان مواد ناپذيرفتني منظور گرديده، به طوري كه مصرف بلانكيت در هريك از مراحل توليد نان‌هاي سنتي مجاز نمي‌باشد.

لازم به ذكر است بازرسان بهداشت محيط در سراسر كشور در كنترل و نظارت بهداشتي از نانوايي‌هاي سنتي علاوه بر كنترل رعايت بهداشت فردي، بهداشت ساختمان، بهداشت ابزار و تجهيزات و بهداشت مواد غذايي، عدم استفاده از افزودني‌هاي غيرمجاز مانند جوش شيرين و بلانكيت، نوع و ميزان نمك مصرفي در نان و استفاده از آرد غني شده را كنترل مي‌نمايند و در صورت مشاهده تخلف در نانوايي‌ها اقدامات قانوني لازم را انجام مي‌دهند.

نسخه چاپي ارسال به دوست

شنبه ٢ خرداد ١٣٩٤ - ٠٩:٠٣ / شماره خبر: ١٢٦٣٨٥ / تعداد نمايش: 15299

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج