وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مطلب مندرج درروزنامه رسالت

مصرف نمك در ايران دو برابر ميزان مجاز است

 

 

 

 

سلام عليكم

 احتراما پيرو درج مطلب با عنوان : "مصرف نمك در ايران دو برابر ميزان مجاز است " مورخ 8/2/94 خواهشمند است دستور فرماييد براي روشن شدن افكار عمومي نسبت به درج پاسخ به شرح پيوست اقدام وهمكاري لازم صورت گيرد.

 

 

 

 

 

طبق پاسخ سازمان غذا ودارو وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشكي ، به استحضار می رساند در راستای ارتقاء سلامت آحاد جامعه و کاهش بیماری های غیرواگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده های غذایی و آشامیدنی تولید شده از اولویت های این سازمان محسوب می گردد. لذا در این راستا ضمن تعریف کارگروه های تخصصی و کشوری نمک و تشکیل جلسات مشترک با صنایع برای کاهش میزان نمک در فرآورده های پرمصرف، همکاری های لازم جهت بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب صورت پذیرفته است.

لازم به ذكر است با توجه به اينكه نان یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در سبد غذایی کشور است ، میزان مجاز استفاده از نمک در تولید نان 10 درصد کاهش یافته است و در کنترل کیفیت نان این معیار مبنی قرار دارد و در صورت هر گونه تخلف اقدام قانونی لازم انجام می شود.

قابل توجه است كه حدود نیمی از نمک دریافتی از طریق نمک سفره در منزل تامین می شود، موضوع فرهنگ سازی در راستای اصلاح الگوی مصرف و کاهش دریافت نمک در دستور کار این سازمان قرار دارد و اقدامات متعدد مانند کمپین های سراسری متعدد به اجراء در آمده است.

 

 

 

 

 

                         

رونوشت :

رونوشت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 پيرو درج مطلب با عنوان : "مصرف نمك در ايران دو برابر ميزان مجاز است " مورخ 8/2/94 خواهشمند است دستور فرماييد براي روشن شدن افكار عمومي نسبت به درج پاسخ به شرح ذيل اقدام وهمكاري لازم صورت گيرد.

 طبق پاسخ سازمان غذا ودارو وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشكي ، به استحضار می رساند در راستای ارتقاء سلامت آحاد جامعه و کاهش بیماری های غیرواگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده های غذایی و آشامیدنی تولید شده از اولویت های این سازمان محسوب می گردد. لذا در این راستا ضمن تعریف کارگروه های تخصصی و کشوری نمک و تشکیل جلسات مشترک با صنایع برای کاهش میزان نمک در فرآورده های پرمصرف، همکاری های لازم جهت بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب صورت پذیرفته است.

لازم به ذكر است با توجه به اينكه نان یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در سبد غذایی کشور است ، میزان مجاز استفاده از نمک در تولید نان 10 درصد کاهش یافته است و در کنترل کیفیت نان این معیار مبنی قرار دارد و در صورت هر گونه تخلف اقدام قانونی لازم انجام می شود.

قابل توجه است كه حدود نیمی از نمک دریافتی از طریق نمک سفره در منزل تامین می شود، موضوع فرهنگ سازی در راستای اصلاح الگوی مصرف و کاهش دریافت نمک در دستور کار این سازمان قرار دارد و اقدامات متعدد مانند کمپین های سراسری متعدد به اجراء در آمده است.

 

 

 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

                                                                                   

 

 

 

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

 

رونوشت :

رونوشت

نسخه چاپي ارسال به دوست

شنبه ١٧ مرداد ١٣٩٤ - ٠٩:١١ / شماره خبر: ١٢٩٩٦٢ / تعداد نمايش: 7702

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج