وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مطلب مندرج در روزنامه ايران

افزايش گرايش مردم به مصرف لبنيات غير پاستوريزه / افزايش تب مالت در كشور

با سلام و احترام

پيرو درج مطلب با عنوان: «افزايش گرايش مردم به مصرف لبنيات غير پاستوريزه / افزايش تب مالت در كشور» مورخ 7/8/92 خواهشمند است دستور فرماييد براي روشن شدن افكار عمومي نسبت به درج پاسخ به شرح ذيل اقدام و همكاري لازم صورت گيرد.

 

متن پاسخ

طبق پاسخ معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي؛ كنترل و نظارت بهداشت فردي و محيط مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي طبق قانون اصلاحيه ماده 13 مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي در دستور كار همكاران بهداشت محيط سراسر كشور قرار دارد.

لازم به ذكر است به منظور تشديد كنترل و نظارت بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي، به تمام معاونت‌هاي بهداشتي دانشگاه‌هاي سراسر كشور تاكيد گرديده است تا بازرسين بهداشت محيط كماكان در چارچوب ضوابط و مقررات بهداشتي، نظارت مستمر بر اين گونه مراكز را با هماهنگي سازمان‌هاي مرتبط از جمله سازمان دامپزشكي در بحث كنترل تب مالت مد نظر قرار دهند.

نسخه چاپي ارسال به دوست

شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٢ - ١١:٢١ / شماره خبر: ٩٩٧٤٢ / تعداد نمايش: 3076

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج