• 98/08/26 - 09:22
  • 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دانشگاه علوم پزشکی گیلان

گیلان/مهندس علی رضا نجفی مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی دانشگاه شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ طی حکمی از سوی دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علی رضا نجفی به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد.

وی پیش از این، سرپرستی این مدیریت را بر عهده داشت./ص

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه ها,گيلان
  • کد خبر : 197046
کلمات کلیدی