• 99/04/18 - 18:01
  • 221
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور عنوان کرد:

پذیرش ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری

رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: درحال حاضر بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شده اند که برخی از ایده های آنها به مرحله عملیات رسیده است.

به گزارش وبدا، دکتر وحید مفید با اشاره به اینکه مجوز مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در سال 95 توسط وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری صادر شد، افزود: این مرکز از سال 95 فعالیت های خود را آغاز کرده و براساس اساسنامه ای که مختص مراکز رشد است، با هدف حمایت مالی از محققین جوان، صنعتگران و متخصصین مختلف در زمینه غذا و تغذیه، به کار خود ادامه می دهد. 
 
وی افزود: این افراد می توانند ایده های خود را به مرکز رشد انستیتو ارائه داده و در صورتی که ایده ها در کمیته های مرکز بررسی شوند و نوآوری و اجرایی بودن آنها به تصویب رسد، مکانی جهت استقرار شرکت ها در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
 
رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، ادامه داد: محققان و صنعتگرانی که ایده های خود را به مرکز رشد ارائه می دهند، می توانند فعالیت های پژوهشی داشته باشند تا این فعالیت ها منجر به فناوری، تکنولوژی و تولید محصول شود. البته محصول به دست آمده می تواند به شکل رژیم غذایی، فرمولاسیون، دستگاه های مرتبط با کنترل کیفیت موادغذایی در صنایع غذایی و یا انواع مباحث مرتبط با حوزه غذا و تغذیه باشد.
 
دکتر مفید بیان کرد: این افراد می توانند در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با متخصصین صنایع غذایی و تغذیه انستیتو و دانشکده در ارتباط باشند. یعنی هردو گروه کنار یکدیگر قرار گیرند و از خدمات علمی، پژوهشی و حمایت های لازم به عنوان پژوهشگر ایده پرداز، بهره ببرند. 
 
تدارک آزمایشگاه و کارگاه عملیاتی برای محققان و صنعتگران ایده پرداز در مرکز رشد انستیتو
 
وی، از وجود آزمایشگاه و کارگاه های عملیاتی برای محققان و صنعتگرانی که فعالیت های تحقیقاتی خود را در مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور انجام می دهند، خبر داد و گفت: این کارگاه ها را در اختیار این افراد قرار می دهیم تا بتوانند فعالیت های تحقیقاتی خود را به انجام برسانند. البته در کنار آن در صورت نیاز خدمات کتابخانه ای نیز ارائه می شود تا ایده هایی که در ذهن افراد قرار دارد، شکل علمی و تحقیقاتی بگیرد و تبدیل به یک فرآورده، محصول و خروجی شود و در راستای تامین نیازهای مردم و قطع وابستگی به اجزای موادغذایی که در کشور وجود دارد و صنایع مرتبط با موادغذایی همچون کنترل کیفیت انجام شود.
 
دکتر مفید درخصوص فاز 1 و 2 مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اظهار کرد: در حال حاضر در فاز 1 و 2 مرکز رشد، 25 شرکت و هسته مستقر هستند و فاز سوم تا دو ماه آینده راه اندازی خواهد شد تا هسته ها و شرکت های جدیدی که مراجعه می کنند را جذب کنیم.
 
 
رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ها زمینه را ایجاد کرده اند که ایده های محققان و صنعتگران بتوانند به فناوری هایی تبدیل شوند که در خدمت مملکت باشد، تصریح کرد: خوشبختانه با اقداماتی که در مراکز رشد مختلف و معاونت پژوهشی دانشگاه ها انجام شد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 98 مقام اول را در فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کرد که بخش کوچکی از آن مرکز رشد ما بود.
 
دکتر مفید در ادامه با اشاره به اینکه ما به عنوان مرکز نوآوری با بخش تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارتباط خوبی داریم و این معاونت از ما حمایت می کند، بیان کرد: امیدوارم این حمایت تداوم داشته باشد تا بتوانیم زمینه رشد بیشتری را در واحدهای مرتبط با غذا و تغذیه در کشور فراهم کنیم. چراکه جزو بزرگترین و تخصصی ترین مراکز رشد در بخش غذا و تغذیه قرار گرفته ایم.
 
دعوت از ایده پردازان صنعت غذا برای حضور در مرکز رشد انستیتو
 
وی تصریح کرد: ما از همه افرادی که در زمینه غذا و تغذیه ایده های نوآورانه دارند، برای حضور در مرکز رشد انستیتو دعوت می کنیم و در صورتی که ایده هایشان عملیاتی شود، می توانیم به خودکفایی تولیدات برسیم. حضور در مرکز رشد و ارائه ایده نیازی به تحصیلات عالیه ندارد. 
 
رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افزود: ما در کنار دفاتر مرکزی رشد تاکنون چهارکارگاه تولیدی برگزار کردیم و سعی داریم در سال 99 این کارگاه ها را افزایش دهیم. در این کارگاه ها نیز ایده هایی که فاز آزمایشگاه را پشت سر گذاشته اند، می توانند تا مرحله تولید پیش روند و حتی مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند و در واحدهای تولید صنعتی فعالیت کنند که این کار می تواند فرصتی برای توسعه صنعت کشور باشد.
  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 210495
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *