دکتر ترابی: برندهای موفق، برندهای پرمحبت هستند
بیست و دومین جلسه برندسازی دانشگاه

دکتر ترابی: برندهای موفق، برندهای پرمحبت هستند

مدیر روابط عمومی دانشگاه در بیست و دومین جلسه خوش‌نامی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ما باید بتوانیم در برندینگ از مهارت‌ها و تخصص‌های مختلف استفاده کنیم تا بتوانیم یک برندآفرینی را در ابعاد مختلف و به‌صورت جامع داشته باشیم وگرنه برندآفرینی صورت گرفته مثل یک جنین نارس است که دارای مشخصات سازمان هست ولی هنوز کامل نشده است.

مستند «افق سلامت در پساکرونا»/دکتر سیدعلی کشاورز: تقویت سیستم ایمنی بدن در گرو داشتن رژیم غذایی متعادل است

مستند «افق سلامت در پساکرونا»/دکتر سیدعلی کشاورز: تقویت سیستم ایمنی بدن در گرو داشتن رژیم غذایی متعادل است

مدیرگروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در گفت‌وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: به گفته یکی از بزرگان علم تغذیه دنیا، پدر بیماری هر چه باشد، مادر آن سوءتغذیه است، بنابراین یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است. افرادی که کم‌خون هستند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار می‌گیرند. از آنجاکه انواع ویتامین‌ها در سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارد در نتیجه سبزی‌ها و میوه‌ها، معجون سلامتی هستند. ثابت‌شده است که شکر و قندهای ساده نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند درنتیجه در دوران کرونا تا جایی که می‌توانیم باید مصرف قند و شکر را حذف و یا محدود کنیم. قرقره کردن آب‌نمک در روز می‌تواند برای ضدعفونی دهان و گلو بسیار مفید و مؤثر باشد و خطر ابتلا به بیماری را کم می‌کند. پختن کامل غذا خیلی از آلودگی‌های میکروبی و سموم میکروبی را از بین می‌برد.