• 99/10/13 - 13:23
  • 556
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پاسخ مطلب مندرج در خبرگزاری دانشجو:

ارزیابی های لازم جهت صدور مجوز فرآورده های طبیعی و سنتی طبق مقررات انجام شده است

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در این جوابیه تاکید کرد: با توجه به شرایط حاکم در کشور و همه گیری بیماری COVID-19، درخواست های مربوط به ثبت فرآورده طبیعی و سنتی با ادعای اثربخشی در این بیماری در اولویت بررسی سازمان غذا و دارو قرار دارد.

به گزارش وبدا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پاسخ به خبر انتقادی خبرگزاری دانشجو با عنوان «چه افتخاری است که از داروهای WHO استفاده می کنیم اما نگاه به داخل نداریم» در تاریخ  9 آذرماه 99 اعلام کرد:

درخواست­ های مرتبط با تولید فرآورده­های طبیعی و سنتی، برگرفته از پژوهش­های محققین کشور یا متون طب سنتی ایرانی، واصله از سوی متقاضیان، در این اداره کل مورد ارزیابی قرار گرفته و مطابق با ضوابط و مقررات جاری کشور اقدام لازم انجام می­پذیرد. (شایان ذکر است تاکنون برای بیش از 2500 فرآورده طبیعی و 1600 فرآورده طب سنتی ایران، مجوز تولید صادر شده است)

با توجه به شرایط حاکم در کشور و همه­گیری بیماری COVID-19، درخواست ­های مربوط به ثبت فرآورده طبیعی و سنتی با ادعای اثربخشی در این بیماری در اولویت بررسی سازمان غذا و دارو قرار دارد و تا کنون در این حوزه بررسی و ارزیابی لازم، طبق مقررات و ضوابط، برای صدور مجوزهای مرتبط صورت گرفته یا در دست اقدام است.

هم­چنین یادآور می­شود با هدف بهره­بری بهینه از ظرفیت­های داخل کشور و منابع طبیعی موجود در تولید فرآورده­های طبیعی و سنتی، پیرو عقد تفاهم­نامه شهریور ماه 1399 سازمان غذا و دارو با معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، و در همکاری با دفتر طرح ملی گیاهان دارویی، حمایت­ها و اقدام تشویقی از سوی ارگان­های پیش­گفت برای صنایع تولید فرآورده­ های مرتبط، و استفاده بهینه از توان داخلی و گونه ­های بومی (ضمن توجه به حفظ ذخایر ژنتیکی) در حال انجام است.

  • گروه خبری : پاسخگویی به رسانه ها
  • کد خبر : 221158
کلمات کلیدی