• 92/09/23 - 11:21
  • 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مطلب مندرج در روزنامه ايران

افزايش گرايش مردم به مصرف لبنيات غير پاستوريزه / افزايش تب مالت در كشور

با سلام و احترام

پيرو درج مطلب با عنوان: «افزايش گرايش مردم به مصرف لبنيات غير پاستوريزه / افزايش تب مالت در كشور» مورخ 7/8/92 خواهشمند است دستور فرماييد براي روشن شدن افكار عمومي نسبت به درج پاسخ به شرح ذيل اقدام و همكاري لازم صورت گيرد.

 

متن پاسخ

طبق پاسخ معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي؛ كنترل و نظارت بهداشت فردي و محيط مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي طبق قانون اصلاحيه ماده 13 مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي در دستور كار همكاران بهداشت محيط سراسر كشور قرار دارد.

لازم به ذكر است به منظور تشديد كنترل و نظارت بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي، به تمام معاونت‌هاي بهداشتي دانشگاه‌هاي سراسر كشور تاكيد گرديده است تا بازرسين بهداشت محيط كماكان در چارچوب ضوابط و مقررات بهداشتي، نظارت مستمر بر اين گونه مراكز را با هماهنگي سازمان‌هاي مرتبط از جمله سازمان دامپزشكي در بحث كنترل تب مالت مد نظر قرار دهند.
  • گروه خبری : پاسخگویی به رسانه ها
  • کد خبر : 99742
کلمات کلیدی